Barion Pixel

Foglalás & információ

Kedvezményezett neve:

Beer&Co. Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

TECHNOLÓGIAFEJLESZTÉS ÉS KAPACITÁSBŐVÍTÉS A BEER&CO. KFT.-NÉL

Szerződött támogatás összege:

26 861 520 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A 2014-ben történt konyha és üzlettér átalakítása során a konyha nagy része korszerűsítésen és szolgáltatásbővítésen esett át. Az azóta megnövekedett vendégforgalom azonban újabb kihívások elé állította a céget. Az akkor még korszerűnek számító mosogatógépek kapacitásában és teljesítményében is elmaradtak a szükségestől. A fehér mosogatóban lévő mosogatógéppel korlátozottan megvalósítható teltház esetén a mosogatás. Az italpultokban lévő mosogatógépek is szintén elavultak. Mindkettő cserére szorult. Mivel a kereslet eltolódott a prémium minőségű húsok irányába, így a látványkonyha kínálatát is bővítenünk kellett.

A pályázat során a következő eszközök kerültek beszerzésre:

  • Dry Ager DX 1000 Érlelő Hűtő
  • Ingatlan bérleti díj
  • Meiko FV 130.2 Feketeedény mosogatógép
  • Meiko HM M-iClean Blue Efficiency mosogatógép
  • Meiko UM+M-iClean Blue Efficiency pohármosogatógép 2 darab
  • Meiko Upster K-S 160 behúzókosaras mosogatógép
  • Rational iVario PRO L
  • Vac Star 58 Literes sous vide kád

A projekt keretén belül beszerzett mosogatógépek már lehetővé teszik a poharak nagy intenzitással történő mosogatását akár 90 másodperc alatt is, mely jelentős mértékben felgyorsítja a kiszolgálást, illetve hatékonyabbá, biztonságosabbá teszi a poharak fertőtlenítését.

Ételkészítési technológiánk nagymértékű fejlődését eredményezte a Rational iVario PRO L típusú multifunkcionális főzőberendezés, mely egyrészt hatékonyabb időgazdálkodást, másrészt kínálatbővítést eredményezett. A Vac Star 58 Literes sous vide kád berendezés által sous-vide technikával készült ételek még több vendéget vonzanak éttermünkbe. A Dry Ager DX 1000 típusú húsérlelő hűtőben remekül tárolhatók a minőségi marhahúsokok. Az általunk a multifunkcionális főzőberendezés, valamint a sous-vide kád által biztosított kínálatbővítés további 3 fő szakács számára teremt munkahelyet. Mindazonáltal a bérleti díj- és rezsi fizetésének könnyítése következményeként pedig magasabb összeget tudtunk fordítani a marketingre.

Projekt befejezési dátuma: 2022.02.07.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00382